Wednesday, December 1, 2010

Susah sekarang atau susah nanti?

Aku dapat offer form UiTM dan SPA sekali gus. Mak aih.. tetibe murah rezeki haa ambik kau sekali dapat due offers sampai dah buntu dan hampir sesat tak tahu nak pilih yang mana.

Kalau korang, korang pilih UiTM yang harus pinjam PTPTN untuk taknak susahkan parents, course yang subjects dia senang je takde pening kepala sangat dan nanti terhegeh-hegeh nak cari kerja pegi interview sana sini

ATAU

Pilih SPA, harus belajar kimia yang OMG! saya sangat tak suke + saya rasa susah sangat nak paham sampai nak hantuk kepala kat test tube + saya rasa blank gile bila nak samakan equation tu = saya rasa memang tak mampu nak carry ( bawak di belakang basikal) langsung sebab asalnya minat dah hilang TAPI kerja DIJAMIN memang adoo dan dapat monthly elaun free je u olls

Korang pilih mane? Help me PLISHHH!!! =(

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Wednesday, December 1, 2010

Susah sekarang atau susah nanti?

Aku dapat offer form UiTM dan SPA sekali gus. Mak aih.. tetibe murah rezeki haa ambik kau sekali dapat due offers sampai dah buntu dan hampir sesat tak tahu nak pilih yang mana.

Kalau korang, korang pilih UiTM yang harus pinjam PTPTN untuk taknak susahkan parents, course yang subjects dia senang je takde pening kepala sangat dan nanti terhegeh-hegeh nak cari kerja pegi interview sana sini

ATAU

Pilih SPA, harus belajar kimia yang OMG! saya sangat tak suke + saya rasa susah sangat nak paham sampai nak hantuk kepala kat test tube + saya rasa blank gile bila nak samakan equation tu = saya rasa memang tak mampu nak carry ( bawak di belakang basikal) langsung sebab asalnya minat dah hilang TAPI kerja DIJAMIN memang adoo dan dapat monthly elaun free je u olls

Korang pilih mane? Help me PLISHHH!!! =(

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...