Tuesday, November 15, 2011

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower ke Bawah


Orang lain baru blogging dah beribu floower tapi aku 100 pun tak sampai. Ni lah akibat tak buat rajin update.
Nak join, klik gambar atas ni

6 comments:

  1. Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

    Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

    new entry ::

    1. Buffered Earnings #7
    2. Doodle
    3. Kerana Kucing

    ReplyDelete
  2. hehehhehehe xpe..asalkan blog seeronok dibaca mesti org follow sendiri..

    ReplyDelete
  3. salam kenal dr segmen yg same...

    ReplyDelete
  4. Hye !
    Salam perkenalan.
    Saya follow dari segmen yang same.
    Kalau sudi , jemput lah singgah ke blog saya yang tak seberapa tuhh.
    Kalau tak sudi takpe... hehe...
    BTW, nice blog ! : Segmen miss nadya

    ReplyDelete

Tuesday, November 15, 2011

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower ke Bawah


Orang lain baru blogging dah beribu floower tapi aku 100 pun tak sampai. Ni lah akibat tak buat rajin update.
Nak join, klik gambar atas ni

6 comments:

  1. Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

    Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

    new entry ::

    1. Buffered Earnings #7
    2. Doodle
    3. Kerana Kucing

    ReplyDelete
  2. hehehhehehe xpe..asalkan blog seeronok dibaca mesti org follow sendiri..

    ReplyDelete
  3. salam kenal dr segmen yg same...

    ReplyDelete
  4. Hye !
    Salam perkenalan.
    Saya follow dari segmen yang same.
    Kalau sudi , jemput lah singgah ke blog saya yang tak seberapa tuhh.
    Kalau tak sudi takpe... hehe...
    BTW, nice blog ! : Segmen miss nadya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...