Tuesday, April 13, 2010

Dengan Semangat Baru

Hello awesome people! I’m Lya and kinda starting on new blog. Saya sudah ada blog sebelum ni tapi blog tu macam dah tua jadi saya pindah ke blog yg baru. Saya ni macam hangat-hangat taik ayam juga la. Tapi takpe, saya akan cuba update sekerap mungkin. Update tentang apa yang saya rasa best dan kalau sya rasa dah x tahu apa sangat nak tulis, saya tetap akan cari bahan yg best untuk korunk semua.

Tulis dalam Bahasa Melayu ke English yg lebih anda suka ye? Kadang-kadang saya suka mix Malay dan English. It’s more sebab kalau saya tulis dalam English je, mungkin ada yang x faham nanti dan certain words saya lebih suka tulis dalam English sebab saya rasa selesa dan lebih tepat maknanya. Haa.. tengok. Kan dah guna rojak campur. Tak kesah la kan. Yg penting orang faham =)b

1 comment:

  1. folo me back..
    shoutmix jgn lupa ye..
    ^^ keep in tac

    ReplyDelete

Tuesday, April 13, 2010

Dengan Semangat Baru

Hello awesome people! I’m Lya and kinda starting on new blog. Saya sudah ada blog sebelum ni tapi blog tu macam dah tua jadi saya pindah ke blog yg baru. Saya ni macam hangat-hangat taik ayam juga la. Tapi takpe, saya akan cuba update sekerap mungkin. Update tentang apa yang saya rasa best dan kalau sya rasa dah x tahu apa sangat nak tulis, saya tetap akan cari bahan yg best untuk korunk semua.

Tulis dalam Bahasa Melayu ke English yg lebih anda suka ye? Kadang-kadang saya suka mix Malay dan English. It’s more sebab kalau saya tulis dalam English je, mungkin ada yang x faham nanti dan certain words saya lebih suka tulis dalam English sebab saya rasa selesa dan lebih tepat maknanya. Haa.. tengok. Kan dah guna rojak campur. Tak kesah la kan. Yg penting orang faham =)b

1 comment:

  1. folo me back..
    shoutmix jgn lupa ye..
    ^^ keep in tac

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...