Monday, April 26, 2010

Free Download

Kalau tengok kat tv ke, majalah ke, banyak je iklan-iklan yang jual kandungan untuk handphone kan. Lagu la, video la, games la. Rasanya macam rugi je kan habiskan duit macam tu je. Baik belanja I pergi makan. Teehee =)

Ok2, ni ada solution untuk korunk jimatkan duit daripada mendownload content untuk handphone kesayangan korunk tu. Kat sini http://www.zedge.net/ korunk boleh download sebanyak mana yang korunk nak tapi semuanya free. Haa.. best kan? Suka kan?

Nanti korunk pilih model fon korunk, lepas tu pilih nak download theme ke, ringtone ke, wallpaper ke, screensaver ke. Kalau nak buat sendiri atau nak share apa yang korunk ad pun lagilah boleh. Lepas dah download (pilih download via pc ok), bolehlah transfer ke fon korunk guna bluetooth. Pada orang yang tak ada bluetooth kat pc tu bolehlah guna data cable.



Macam-macam theme ada.. Kusyuk je pilih sampai dah berpinar mata =D

Ni pulak games. Kaki-kai games tu bolehlah download banyak-banyak lepas tu main smapai keypad terabur =p



Ni ringtone. Yang upin dan ipin tu gile cute. Sure orang akan pandang korunk kalau korunk guna ringtone ni dan buat volume tinggi

Sekarang dah tak payah topup banyak-banyak untuk download apa-apa =)

2 comments:

  1. saya carik theme utk handphone pun dekat sini.. ;)

    ReplyDelete
  2. I like your's post.
    If you want to download ringtone free, visit my website bollywood ringtones download,
    country ringtones download,

    ReplyDelete

Monday, April 26, 2010

Free Download

Kalau tengok kat tv ke, majalah ke, banyak je iklan-iklan yang jual kandungan untuk handphone kan. Lagu la, video la, games la. Rasanya macam rugi je kan habiskan duit macam tu je. Baik belanja I pergi makan. Teehee =)

Ok2, ni ada solution untuk korunk jimatkan duit daripada mendownload content untuk handphone kesayangan korunk tu. Kat sini http://www.zedge.net/ korunk boleh download sebanyak mana yang korunk nak tapi semuanya free. Haa.. best kan? Suka kan?

Nanti korunk pilih model fon korunk, lepas tu pilih nak download theme ke, ringtone ke, wallpaper ke, screensaver ke. Kalau nak buat sendiri atau nak share apa yang korunk ad pun lagilah boleh. Lepas dah download (pilih download via pc ok), bolehlah transfer ke fon korunk guna bluetooth. Pada orang yang tak ada bluetooth kat pc tu bolehlah guna data cable.



Macam-macam theme ada.. Kusyuk je pilih sampai dah berpinar mata =D

Ni pulak games. Kaki-kai games tu bolehlah download banyak-banyak lepas tu main smapai keypad terabur =p



Ni ringtone. Yang upin dan ipin tu gile cute. Sure orang akan pandang korunk kalau korunk guna ringtone ni dan buat volume tinggi

Sekarang dah tak payah topup banyak-banyak untuk download apa-apa =)

2 comments:

  1. saya carik theme utk handphone pun dekat sini.. ;)

    ReplyDelete
  2. I like your's post.
    If you want to download ringtone free, visit my website bollywood ringtones download,
    country ringtones download,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...